Elektronisk cigarett: för-och nackdelar

E-cigaretter (ecigg eller e-cigaretter) är ganska populära de senaste åren, eftersom de hjälper rökare att ändra den dåliga vanan att röka, med en ny, trevligare, nöje, som e-cigaretten och lyckas! Men myntet har alltid två sidor! Vi bestämde oss för att presentera fördelarna och nackdelarna med e-cigs enligt vår långa erfarenhet och vår ständiga uppdatering om ämnet, så att du kan dra dina egna slutsatser.
Stöder

Betydande förbättring av hälsan

E-cigarett påfyllning vätskor innehåller inte cancerframkallande ämnen, eftersom de består av propylenglykol (Propylenglykol eller PG) eller vegetabiliskt glycerin (vegetabiliskt Glycerin eller VG), smakämnen, en liten mängd avjoniserat vatten och nikotin (tillval). Tvärtom innehåller den traditionella cigaretten förutom nikotin, tobak, tjära och ett antal andra ämnen, såsom ammoniak, arsenik, kolmonoxid etc., som genom förbränning kan orsaka skada på kroppen;

Genom att helt enkelt jämföra sina ingredienser drar vi slutsatsen att e-cigaretter är definitivt säkrare än traditionella. I en relaterad artikel hävdar Dr. Farsalinos att en ” signifikant förbättring av hälsan förväntas hos de rökare som byter till en e-cigarett.”Dessutom säger American Association of Cardiology karakteristiskt:” e-cigaretter, e-cigg, e-cig, elcigg, ger en viktig möjlighet att minska tobaksskador, om rökare använder dem som ersättare för cigaretter.”Ta reda på hela sanningen om e-cigs genom att läsa den relevanta artikeln.

Spara pengar

En annan anledning till varför e-cigs är så populära är att de erbjuder större njutning till en märkbart lägre kostnad jämfört med cigaretten.

Det räcker med att tro att om du röker ett paket om dagen som kostar 3,5 euro, så spenderar du bara 1 260€ på att röka! Å andra sidan kommer att köpa en e-cigarett kostar dig ca 500€, tillsammans med förbrukningsvaror, vilket sparar dig i slutet av året 760€! Även om du inte röker mycket, kommer du fortfarande att kunna se en stor skillnad i din ekonomi.

livskvalitet

Den fula lukten som följer rökaren och beror på förbränning av tobak tillsammans med resten av ämnena i den traditionella cigaretten, med e-cigaretter är förbi. Ångan som produceras av den elektroniska cigaretten är luktfri och bryts omedelbart ner i atmosfären. I vissa fall kan ångan ha en söt sirapliknande lukt, beroende på den påfyllningsvätska du har valt.

På grund av frånvaron av bränning och rök är “vaping” tillåtet i de flesta slutna utrymmen, eftersom det inte påverkar dem som inte Röker. Således får du möjlighet att njuta av din e-cigarett när du vill (när du först frågar de ansvariga personerna eller ägaren till platsen), men också ditt företag!
Nackdelar

Nikotin detox

E-cigaretter kan inte leda dig till nikotin detox av sig själva. Även om de flesta e-cigarett påfyllning vätskor finns på olika nivåer av nikotinhalt eller utan nikotin alls, din nikotinberoende är helt upp till dig.

Allergier

Innan “vaping” bör du se till att du inte är allergisk mot någon av komponenterna i påfyllningsvätskorna i den elektroniska cigaretten. Propylenglykol, som ligger till grund för de flesta påfyllningsvätskor och används i mat och medicin (inhalerad och inte), kommer sannolikt att orsaka allergi eller känslan av uttorkning i vissa “vapers”. Om du har någon känslighet eller lider av allergier kan du välja att fylla på vätskor som använder naturlig glycerin som bas och njuta av “vaping” utan problem.

Enheten Fel

Som med alla batteridrivna enheter (mobil, fjärrkontroll, rakapparat, bärbar dator, etc.).) felaktig användning av e-cigaretten är farlig och kan orsaka funktionsfel i enheten.

Olika Smak

De flesta nya ” vapers “är besvikna när de försöker e-cigaretten för första gången och det beror på att de förväntar sig att smaka exakt samma som cigaretten och eftersom de fortfarande inte vet hur man gör” vaping ” till den roligaste upplevelsen. Men när de kommer över förändringens chock, de unika smakerna av påfyllning av vätskor(det finns även margarita smak!) hjälpa dem att ersätta rökning med kvalitet och säkert roligare “vaping”.