Är det fortfarande en bra idé att köpa en icke-Smart TV?

Vårt sätt att titta på TV har förändrats. Vi konsumerar inte längre TV på traditionellt eller konventionellt sätt. Begränsa oss bara till vad TV-kanalerna erbjuder oss. Vi går vidare, vi konsumerar streamingtjänster. Att det har förändrat hur vi tittar på TV betyder inte att vi har slutat konsumera det. Tvärtom spenderade vi många timmar framför TV: n. Därför, om vi inte längre konsumerar TV på traditionellt sätt, är det fortfarande en bra idé att köpa en icke-Smart TV utan VPN skydd?

Det är troligt att när vi går för att köpa en ny TV kommer vi att ställa den här frågan. Är en icke-Smart TV lämplig för samma? Vilka fördelar och fördelar kan det finnas? Idag försöker vi kontrollera i vilken situation det fortfarande är en bra idé att köpa en icke-Smart TV. Det normala när vi köper något nytt är att falla i modernitet. Vi försöker alltid leta efter det senaste inom teknik för att inte vara kvar och vad vi inte vet är att tekniken går snabbare än vi gör. Därför är det ibland bättre att köpa vad som verkligen intresserar oss även om det är lite mer föråldrat. Kanske bör vårt val begränsas till våra behov och inte till de tekniska trenderna för tillfället.
Vilka är skillnaderna mellan en Smart TV och en icke-Smart TV?

Visst vet du redan alla befintliga tv-modeller på marknaden. Plasma, LED, 4K eller Full HD plasma-det finns många tillfällen när Giztele vi har talat om dem. Men Smart TV går utöver en TV-modell. Denna TV består av ett annat sätt att titta på TV. Skärmen är fortfarande plasma och med 4K eller HD-kvalitet, beroende på vad vi vill ha. Skillnaden här är i fördelarna. Dessa tv-apparater tar med sig funktioner som inte kan utföra andra. Det här är framför allt program som låter dig utföra åtgärder som en vanlig TV inte gör.
Konsumtionsmöjligheterna är olika på Smart TV.

På en icke-Smart TV tittar vi bara på innehållet i konventionell TV. Om vår TV är en av de modernaste i sitt sortiment kan vi göra något mer. Det kommer att ha Spara och spara funktioner, till exempel. Även om det skulle vara tillrådligt är att det hade ethernet-anslutning och var kompatibel med DLNA. Det är ett system som låter dig ansluta flera enheter och skicka filer mellan dem via ett nätverk. Med dessa anslutningar kommer vår TV att kunna tillåta oss att hyra streamingtjänster och konsumera innehåll online.