Ung person “lustgas” drog-kylning konsekvenser i två månader “‘en 30-sekunders moln kan förstöra hela ditt liv”

Tamika Dudley, 21, Från Brisbane, försökte först skratta lustgas i mars 2019 med vänner. Första gången var inte den sista. Tamika började använda Lustgas med sina vänner ofta, till exempel före och efter festande.

Tamika säger att hon snabbt var fast på Lustgas. Han började andas in ämnet dagligen. Detta fortsatte i två månader innan kvinnan vaknade till hemska följeslagare via lustgasakuten.se .

En morgon började jag förlora känslan i benen.
I maj 2019 vaknade Tamika med en konstig kittlande känsla på hennes händer och fötter. Känslan kröp längs benen, som sedan blev dödlig. Tamika sökte läkarvård, där hon genomgick en serie test.

Nästa dag vaknade Tamika inte att flytta benen eller känna med händerna.

Jag försökte komma ur min säng, men jag kunde inte gå. Jag var helt förlamad. Läkare berättade för mig att det kan vara permanent och jag kan aldrig gå igen , säger Tamika, enligt News.com.au. – herr talman!

Den potentiellt permanenta förlusten av rörlighet var resultatet av nervskada orsakad av överanvändning av Lustgas.