IPTV står för Internet Protocol Television

Denna nya billiga teknik ersätter den traditionella kabel- och satellittjänsterna för många familjer runt om i världen.

Du kan tänka dig IPTV som kabel-TV på steroider, via Internet, men för en bråkdel av priset.

De flesta IPTV-tjänster ger hundratals till tusentals kanaler utöver de professionella sportsäsongspassen för fotboll, baseball, basket, hockey med mera. De flesta ger också full tillgång till Pay-Per-View sportevenemang.

IPTV-program är vanligtvis tillgängliga som fristående program (Streaming Apps) eller via den populära mediacenterappen Kodi.

Det finns några gratis IPTV-tjänster men kvaliteten är oftast usel och du kan inte lita på dem.

Nedan ser du att vi har både gratis- och premiumtjänster. Om du vill ha en kvalitetsservice, bry dig inte om de fria alternativen.

Innan vi kommer igång: TROYPOINT äger eller driver inte någon IPTV-tjänst. TROYPOINT får inga intäkter eller affiliate provisioner från någon tjänst. Alla supportförfrågningar måste gå direkt via din valda IPTV-leverantör. Supportfrågor besvaras inte i kommentarsfältet för någon IPTV-tjänst. Tack.

Vilken är den bästa enheten för IPTV 2020?

För närvarande är det mest populära sättet att titta på IPTV genom en media streaming enhet som Amazon Fire TV Stick 4K. Brand TV Stick 4K Shop

Den här enhetens popularitet beror på möjligheten att installera appar från tredje part, till exempel IPTV APK:s. Detta kallas ofta “jailbreaking”.

Med en jailbroken Firestick, användare kan installera en IPTV ansökan om live streaming, liksom andra program för att visa filmer, TV-program, musik och mycket mer, allt gratis.

TROYPOINT har skapat en detaljerad guide som visar dig det bästa sättet att Jailbreak din brandpinne för den ultimata streamingupplevelsen:

Hur Jailbreak en Firestick

Andra streamingenheter kan användas liksom NVIDIA SHIELD, Mi Box och generiska Android TV-boxar som distribueras från Kina.

Vi har sammanställt en lista över de bästa Android TV-lådor som hjälper dig att välja det perfekta systemet för dina behov.
Vad du ska leta efter när du handlar för IPTV

När det gäller att välja en IPTV-tjänst, lite forskning kan krävas. Här är de saker att leta efter innan du köper en IPTV Provider:

Betalningsalternativ
Antal anslutningar
Tillföljande kanaler
EPG-tillgänglighet
Pris
VPN-kompatibilitet
Kundsupport
Premium sportalternativ

Det finns bokstavligen tusentals alternativ för IPTV streaming. Många av dessa ger liknande struktur och innehåll, men inte alla tjänster är desamma.

En sak att leta efter när du söker efter en leverantör är betalningsalternativ. IPTV EPG

På grund av osäkerheten i dessa program föreslår TROYPOINT alltid att betala för IPTV-tjänster månad till månad. På så sätt, om din leverantör går offline eller om du hittar en bättre, är du inte bunden.

En annan sak att tänka på när man väljer en tjänst är antalet anslutningar den erbjuder. Ibland kan användare visa IPTV på upp till fem enheter samtidigt, medan andra tillåter endast en. (Ofta är olika paket försedda med anslutnings- och prisalternativ)

IPTV-tjänsterna finns i alla former och storlekar och priserna varierar. Men dessa brukar variera någonstans mellan $ 5 – $ 20 per månad, spara användare hundratals dollar per år.

Några av de dyrare alternativen kan ge ytterligare fördelar som VOD (Video-On-Demand), 24/7 Kundsupport med mera.

En av de mer populära fördelarna med en dyrare IPTV Service är en fungerande EPG. En EPG eller elektronisk programguide, tillåter användare att slå upp program i förväg och söka efter visningsinnehåll.

Detta är en liknande guide till dem som finns med en kabelbox eller DISH / Direct TV avbetalning, men för en bråkdel av kostnaden!

Många företag erbjuder användarna chansen att testa sin produkt med en gratis-testversion. Jag föreslår alltid att testa någon IPTV Service innan du köper för att se till att det passar dina behov.
Är IPTV olagligt?

Är IPTV Lagligt? Vissa IPTV-tjänster är olagliga och vissa är lagliga.

Dess mycket svårt för oss (TROYPOINT personal) att avgöra om en IPTV-tjänst har rätt licensiering för att sända sina kanaler.

Vi har tidigare kontaktat leverantörerna och frågat om de har rätt licensiering. Ett exempel var SET TV. De hävdade att deras tjänst var laglig men stängdes sedan på grund av upphovsrättsintrång.

På grund av svårigheten att avgöra om en IPTV-tjänst är laglig eller inte, tar vi följande hållning.

“TROYPOINT kontrollerar inte om IPTV-tjänster har rätt licensiering för det innehåll som de sänder. Slutanvändaren ska vara ensam ansvarig för alla program eller tjänster som används på deras streamingenheter.”